Wifeey

Alla inlägg under mars 2010

Av wifeey - 20 mars 2010 07:19

Godmorgon sötnosar  


Herregud vad det kändes jobbigt att kliva upp nu . Har legat snoozat i snart 20 min för jag orkar inte kliva upp.


Milian och Andreas sover än och det vill jag också , men jag ska ju iväg till bytardagen med mamma och hon kommer ca 8.30 så innan dess måste jag ha ätit frukost , klätt på mig och fräschat tiill mig.


Efter bytardagen ska jag fara och storhandla och handla massa gott till ikväll då Ulli och Per ska komma hit på mykväll med räkor, baguetter ,ost och kex mm det ska bli riktigt trevligt.


Nä nu ska jag skynda på för om jag fortsätter och ligga kvar i sängen så blir jag bara mer seg .


1 ...2...3 Nu sitter jag upp

Av wifeey - 19 mars 2010 14:42

Hej sötnosar!

Nu har vi hunnit med en massa. Först var vi på dagiset .

Milian fick idag leka med andra barn de som är i sammålder med han de som var äldre fick vara ute och leka under tiden vi var där.


Milian har redan hittat en favoritleksak på dagiset , en sop

Så var han än går så släpar han med den där sopen och då vi skulle hem blev han hysterisk för han inte fick ta med sopen och sen att vi skulle hem , men efter många om och men så släppte han sopen och jag kunde klä på honom och gå hem.


När vi kom hem så fick Milian lunch , Fiskgratäng och potatismos.

Medans han satt och åt så började jag diska bort frukosten.

Sen så när han hade ätit klart så gick han iväg i sitt rum och började leka medans jag vek ihop all tvätt , plockade undan i tvrummet och dammsög.

Efter det så startade jag en maskin , renbäddade Milians andra säng (en vanlig säng som står på golvet), plocka undan hans leksaker sen dammsuga hans rum.

Medans jag höll på att fixa i hans rum så vänder jag mig om för att se vad Milian sysslade med och då hade sötnosen somnat så jag bäddade ner honom i sängen och fortsatte ute i hallen uppe och i köket .

Det enda som fattas nu är dammsuga och renbädda i sovrummet vårat och sen dammsuga och plocka undan kaoset i hallen där nere.

Sen skulle jag behövt torka alla golv också , men har slut skurmedel , men ska iväg imorn och storhandla efter bytardagen.

Oj glömde ju att jag har rengjort spegeln , glasfönsterna på tvrumsdörren samt ugnen sen så bytt ut blommorna jag hade i köket till ett par andra.


Nu ska jag ta och pröva kläderna Milians mormor och morfar kom med, regnkläder , vårjacka och lite annat , älskar att få nya kläder till Milian.


Sen så har jag nu beställt såna där namnlappar att sätta på hans kläder nu när han ska börja dagis.


Nu ropar Milian Mamma titta så nu ska jag gå och se vad han vill visa i sitt rum.


Kommer upp bilder sen också har varit duktig och fotat en del.


Av wifeey - 19 mars 2010 07:49

Godmorgon alla underbara  


Nu är vi uppe tidigt igen!

Jag har nyss bytt blöja på Milian och vi ska nu äta frukost det blir gröt och macka till Milian och te och macka till mig.

Efter frukosten ska jag fixa till oss och klä oss för att sen bege oss till dagis.


Sen efter dagis ska vi iväg med min pappa till Stadium och kolla regnkläder till lilleman och sen ska jag också kolla om vi kan fara och storhandla för det börjar eka i kyl och frys.


Nu ropar Milian på mig så nu ska vi äta frukost .


Hoppas att ni får en bra dag , Kram

Av wifeey - 18 mars 2010 19:28

Kom hem för ett tag sen från grannen , riktigt trevlig är hon.

Milian fick 2 superfina tavlor hon hade gjort (Hon är konstnär) och sen så fick han också en ny Nalle med kamoflagekläder på , haha skitsöt.


Milian var riktigt faccinerad av hennes fågel , en Nymphparakit.

Han började tokskratta varje gång den flög och då den satte sig på mig utan att jag hann regaera och blev rädd så dog Milian av skratt.


Hon fotade han en del också så hon skulle skicka bilderna till min mail sen fast synd att han har världens fläskläpp, min stackars prins.


Direkt då vi kom hem gav jag Milian en flaska välling och sen slocknade han , haha det har varit mkt nytt idag först dagis sen en fågel och ny människa.


Jag ska också snart fixa mig inför kvällen och krypa ner under täcket och se lyxfällan , men innan det så blir det te och mackor, blogg you later



Av wifeey - 18 mars 2010 17:02

Nu har vi ätit middag och idag blev det fiskgratäng med räkor i sen potatis till.

Vi ska snart klä på oss och gå till grannen sen senare blir det att se Lyxfällan,

Ser ni det också??


Det blir en tidig kväll för oss alla idag för imorn är det inskolning igen som gäller fast vi får se om Andreas följer med denna gång eller om han måste fara och hämta sin medicin.


Ska se om Nataz får gå kvällisen också eller om det blir en kortare runda då vi har snöstorm här :(


Nä nu ska jag fixa till mig och ta på Milian en ny tröja då den han hade på sig är helt blodig.

Av wifeey - 18 mars 2010 14:51

Det lät ju inte alls bra att låta milian sitta i en trasig vagn.. tänk om det händer något riktigt allvarligt när han sitter i den... :/


Sv: Ja men det är lugnt vi har använt starkare tejpt sen har vi knytit ihop så det är ingen fara . Vi har skakat vagnen och hoppat upp och ner med den och kört som en galning med den för att kolla så det håller sen som sagt så letar jag efter en ny.



Av wifeey - 18 mars 2010 14:44

Milian halkade till och slog sin läpp i sängkanten så nu har han världens största fläskläpp. Andreas tyckte också först en tand hade blivit skadad också , men som tur var så var det inte så .


Så just nu sitter han i pappas knä och äter isglass (vi hade några längst in i frysen) och svullnaden är på väg och åka ner .


Tycker så synd om honom för man ser hur ont han har och det här är första gången han har gjort sig så illa att blodet bara forsade och att det blev en synlig skada

Av wifeey - 18 mars 2010 13:46

Då Milians  har gått sönder och att vi har fått tejpa den för den ska hålla så håller jag på nu och kolla efter en ny. Jag hittade 2 st superfina på Tradera för riktigt bra pris sen så var inte heller frakten så dyr , men vi får se sen vad min ekonomi tillåter för det ska inhandlas en massa kläder inför dagiset också , men som tur är så är det bytardag i Skelleftehamn på lördag , me like it   


Dom här har jag hittat som jag vill ha , visst är dom snygga


   

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni se mer i min blogg
 Videoinlägg
 Bilder
 Outfits
 Recept
 Frågestund
 Jag tipsar
 Musik
 Vardagen
 Tävlingar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok

Bloggar

klocka

Bloggkeen

Wifeey

Bloggerfy

:)

Reklam

BannerFans.com

Ovido - Quiz & Flashcards