Wifeey

Alla inlägg under april 2010

Av wifeey - 13 april 2010 08:48

 

Har ni alla sovot gott? Själv har man sovit sådär. Milian har vaknat flera gånger inatt för han har så ont och är så täppt i näsan.

Stackars min prins är så förkyld och har feber samt att han har så ont efter igår.


Ja, just det haha när jag vaknade idag så kände jag att det var nåt som klämde till bakom örat och när jag känner efter så är det mina solglasögon , hahahah jag hade helt glömt bort att dom satt på mitt huvud så jag hade sovit med dom på skallen inatt utan att känna av det och som tur var så var dom hela.


Jag ska nu klä mig sen ut med Nataz efter det ska jag iväg på lite ärenden .

Och medans jag gör det så ska min sjuka prins vara hemma med sin pappa som inte heller mår så bra.


Vad händer hos er idag då?


 

Bloggish latish , peace out  

Av wifeey - 12 april 2010 21:22

Oh jag vill göra naglar ni vet såna där akrylnaglar. Ohh det är så snyggt . Kan ingen ge mig pengar så jag får fixa det , snälla ;)


 

Av wifeey - 12 april 2010 18:46

Nu är man hemma efter omstädnigheterna. I respekt för min kompis så skriver jag inte vad som hände för jag vet att hon mår riktigt dåligt just nu.


Nu ska jag röja i köket sen äta nåt , är riktigt hungrig

Av wifeey - 12 april 2010 10:53

usch vilken natt.

Milian har vaknat flera gånger inatt och varit helt hysterisk för han är så förkyld.

Usch jag hatar att se honom lida så mycket , önskade verkligen att jag kunde trolla bort det så man slipper se han lida.Det är tur han är ledig från dagis idag annars hade jag aldig fått mig upp.


Nu ligger min förkylda ängel i sin säng och är på väg till drömmarnas land medans jag ligger i min säng och ser Våra bästa år och ska snart fixa mig ordning för Mille och jag ska iväg och hälsa på Emma.


Vad händer för er idag då?

Av wifeey - 11 april 2010 21:24

Jag valde att svara lite annorlunda. Jag bad Andreas ställa frågorna och filma medans jag gav svaren till er. Jag hoppas att ni blir nöjda över svaren och kommentera gärna vad ni tyckte om att jag svarade så här istället för att skriva . För om ni gillar det så kommer jag fortsätta göra så.



Första delen

Del 2


Haha oj sa fel min blir blir 39 inte 49

Av wifeey - 11 april 2010 18:25

  Just efter vi har fått blivit sminkade


  2 heta babes ;)


 

Min Första Outfit


 

Lises Första Outfit

Av wifeey - 11 april 2010 18:07

Hej alla nu är man hemma och trött.

Allt har gått superbra och jag har ont i axlar och rygg, det är inte lätt att vara modell.


Men iaf då då jag och Lise kom dit så kommer det fram en tjej och frågar om vi var sällskap och isf i vilket namn och sen frågade de om det bara var vi , men det var vi inte utan Andreas och Jörgen väntade vi på. Så hon bad oss sitta ner och vänta .

När A och J kom så kom tjejen fram igen och berättade lite om dagen sen så fick vi Checka in efter vi hade gjort det tog vi chips, salta pinnar och kolsyrat vatten (eller de andra tog kaffe) och gick och satte oss. Efter ett tag ropas mitt namn upp och jag får följa med en tjej till sminket . Herregud så snyggt det blev , hon var riktigt snabb på att sminka och det såg bra ut sen så plockade hon också mina ögonbryn och jag som har noll smärtgräns kände de knappt så hon var riktigt ruktig på det där-

Efter sminket fick jag fixa håret och medans jag sminkade mig så hade Lise hunnit komma också så vi fixade håret tillsammans.

När det var klart så satt Andreas och Jörgen och blev sminkade så jag och Lise passade på att springa till toan och ta lite foton , FÖR FYFAN SÅ SNYGGA VI VAR efter sminket och håret. Har aldrig känns mig så snygg som idag.

När vi hade fotat en del så gick vi oss och satte oss igen och fick fylla i ett blad där vi rekommenderar vänner som ska få samma chans , haha jag rekomenderade 16 st då man bara behövde rekomendera 8 haha , men det fanns så många jag vet skulle tycka en sån här grej skulle vara kul.

Efter ha suttit ett tag så ropar det upp mitt och Lises namn och vi får gå in i ett rum . Där möter vi en tjej som är våran fotograf som berättar lite innan fotograferingen. Bland annat att de första bilderna som tas  är en bild där vi står , den andra är mer glamour  och sista är portträtt.

Ohh så passande då för jag hade ju 3 olika stilar så första var hiphop, andra var sommar och trdje bara linne och leggings.

Då de inte fanns någon spegel i omklädningsrummet så fick jag och Lise fota oss för att se hur det såg ut.

När vi hade fotat alla bilder så kommer det en supersöt Göteborgstjej som säger att vi ska gå till ett hotellet och få se våra bilder (bilderna tåg på Aurum konferens).


Nu ska jag sätta mig ner och läsa igenom alla frågor som är inskikade till frågestunden och svara så snart får ni era svar:)

Av wifeey - 11 april 2010 11:02

Nu har jag packat allt som ska medtill fotograferingen och nu fattas det bara att packa de grejer Milian ska ha med till Jeanette.


Nu ska jag skynda mig ut på en långis med hunden sen drar jag och blir fotad.

Hoppas att ni får en bra dag

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni se mer i min blogg
 Videoinlägg
 Bilder
 Outfits
 Recept
 Frågestund
 Jag tipsar
 Musik
 Vardagen
 Tävlingar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok

Bloggar

klocka

Bloggkeen

Wifeey

Bloggerfy

:)

Reklam

BannerFans.com

Ovido - Quiz & Flashcards